Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/reiswp/domains/koffiezo.nl/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: Creating default object from empty value in /home/reiswp/domains/koffiezo.nl/public_html/wp-content/themes/rhythm/admin/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Over ons - Koffiezo

Over ons

Wie zijn wij

Miek’s koffie Enzo is ontstaan vanuit een grote Passie voor Koffie.Sinds 3 jaar is deze passie omgezet in een onderneming.

Wat doen wij

Miek’s koffie werkt vanuit een foodtruck en is voor namelijk actief in de marktcatering.

Waar zijn wij begonnen

Miek’s koffie is begonnen vanuit een vaste locatie in de stad Amersfoort om de ondernemers op de centrummarkten te voorzien van koffie en belegde broodjes. Sinds twee jaar werkt Miek’s koffie enZo van uit een foodtruck met een wow effect en is daardoor instaat een breder assortiment te voeren en het publiek op de markt te bedienen.

Waar wij voor staan

Onze producten worden thuis bereid en wij staan voor Kwaliteit, Vers en Verrassend voor een uitstekende prijs.

Wat wij bieden

Ons Assortiment bestaat uit:
Mooie koffie’s van de beste boon, diverse soorten thee
warme chocolade melk, diverse frisdranken
Diverse belegde broodjes warm en koud en tosti’s warm en koud.
Verse dag soep/stamppot pannetje
Verse vruchten sappen, smoohties en yoghurt met vers fruit.

Ons assortiment gaat met de seizoenen mee waar door het zeer divers is.Wij hanteren de volgende indeling in onze menu kaart: Zoet en zalig, Fris en fruitig, Eten van de plaat, Happen van de plank.

Waar u ons kunt vinden

Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u ons op diverse weekmarkten in Nederland vinden. Naast de weekmarkten is Miek’s Koffie Enzo in te huren als cateraar of barista. Zo kunt u samen met ons uw passie voor koffie en lekker eten delen op uw evenement.